Stille haan

Donderdag 20 juni 2024
Van Fiskerton Fen naar West Torrington.

De kleine camping bij Fiskerton Fen was prima. Ik heb er lang en vast geslapen. Ik was even bang dat de haan die ze op de camping hebben vroeg zou gaan kraaien maar hij was stil. Volgens de campingbeheerder hebben de dames-kippen hem goed onder controle!
Mijn voeten moeten elke nacht ook even bijkomen. Ik heb het idee dat ik pijnlijke voeten krijg door de Meindl’s.
Misschien later experimenteren met een ander merk.

Ik val in herhaling: de route van vandaag was ook een rommeltje. Ik bleek de Viking Way zelfs even de verkeerde kant op te volgen.
Later kon ik een door mij gekozen route niet belopen, het pad was verdwenen. Soms zijn er rare lussen gelopen op zoek naar een slaapplek. Inmiddels heb ik besloten om mijn eigen route weer te kiezen, dus niet altijd de Viking Way.

Meestal vraag ik onderweg of mensen een veilige plek voor mij tent weten, maar nu was iedereen binnen. Later begreep ik dat Engeland voetbalde tegen Denemarken…
Gelijkspel, dus daarna ook geen juichende mensen met hun Engelse vlaggen op straat. De Engelse vlag is bijna gelijk aan de Deense, met de kleuren andersom. 🇩🇰🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Lunch: pasta met gehaktballetjes in tomatensaus

Maar uiteindelijk toch iemand gevonden die voor mij belde naar een boerderij in de buurt. Geen probleem, ik mocht mijn tentje bij hen neerzetten. Toen ik daar naar toe liep, kwam de eigenaar mij al tegemoet met een flesje Corona-bier.

Erg blij met die gastvrijheid!

De link naar Komoot (met nog meer foto’s):
https://www.komoot.nl/tour/1659334582?ref=aso

Gepubliceerd door Eilt Zandvoort

Op https://Eilt.online kan je alles vinden wat ik wil delen.

Plaats een reactie